Spackspuitwerk

Professioneel spackspuitwerk

Spackspuitwerk dient uitermate zorgvuldig uitgevoerd te worden door een ervaren spackspuiter. Met spackspuiten creëert u voor uw wanden en plafond een mooie structuur waar u langdurig plezier van zult ervaren.

Fijne en grove structuur
Afbouwteam heeft vele jaren ervaring met spackspuitwerk en zorgt ervoor dat deze afwerkingsvorm wordt toegepast zoals u dat wilt. Variërend van heel fijn tot een grove structuur, kunnen wij uw wanden nauwkeurig en egaal spackspuiten.

Oog voor kwaliteit


Met oog voor kwaliteit zijn wij in staat om op diverse ondergronden en op kleur het spackspuitwerk voor u te verzorgen. Op die manier heeft u eenvoudig en snel de gewenste afwerking van uw wanden voor een beperkt budget.

Aantrekkelijke tarieven

Doordat wij uitsluitend werken met spack van goede kwaliteit, weten wij het resultaat met ons spackspuitwerk te behalen dat u van ons mag verwachten. Laat nu uw spackspuitwerk door de specialist verzorgen en profiteer van onze aantrekkelijke tarieven.

Pro Bouw Amersfoort

ProBouw Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 0611448007

Amersfoort

KvK nummer:       09221724
BTW nummer:      NL268087118B01