Buitengevels afwerken

Ook voor de afwerking van uw buitengevels is Afbouwteam een geschikte partner. Het karakter van uw gevel is van essentieel belang voor het aanzicht van uw pand. Een juiste afwerking van de buitengevel is daarom erg belangrijk.

Verschillende karakters

Wij kunnen buitengevels diverse karakters meegeven. Zo kunnen wij uw gevel onder andere bepleisteren met een licht schuureffect, zodat de gevel beschermd is tegen allerlei weersinvloeden. Voor de buitengevels van historische panden verzorgen wij veelal bepleistering met schiftingen, terwijl wij met moderne gevels door middel van spachtelputzen een warme en isolerende werking creëren.

Scheurvorming en isolatie

Wanneer uw gevel last heeft van scheurvorming, raden wij u aan om de gevel door ons in de pantsergaas te laten pleisteren. Bovendien kunnen wij diverse isolatieplaten aanbrengen die ervoor zorgen dat de buitengevels beter zijn bestand tegen warme en koude weersomstandigheden.

Vakkundige bewerking in iedere gewenste kleur

Laat uw buitengevels bepleisteren en op de juiste manier afwerken door ons stucadoorsbedrijf. Wij kunnen uw gevels vakkundig in iedere gewenste kleur van de juiste afwerking voorzien.

Pro Bouw Amersfoort

ProBouw Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 0611448007

Amersfoort

KvK nummer:       09221724
BTW nummer:      NL268087118B01