Glad pleisterwerk

Elke wand en plafond afwerking begint bij een afgemeten laag glad pleisterwerk. Het doel van pleisterwerk is het egaliseren van uw ruwe wanden en plafonds. Door middel van een glad pleisterwerk afwerking hebben uw wanden en plafonds een goede basis voor een finale afwerking met bijvoorbeeld latexspuitwerk.

Wilt u graag strakke, stijlvolle en moderne uitstraling geven aan uw plafonds en wanden? Dan kiest u voor glad pleisterwerk.
 
Pleisterwerk is een bewerking met gips van enkele millimeters dik die met de hand of machinaal met een gipsspuit wordt aangebracht. U kunt het stucen zien als de laatste voorbereiding op de perfecte afwerking van uw wanden en plafonds.

Gladpleisterwerk is aan te brengen over bestaande ondergronden zoals schoon metselwerk, gipsplaten, gestructuurde muren/plafonds en wanden die voorheen voorzien waren van behang.

Er zijn twee vormen van glad pleisterwerk: behangklaar of sausklaar stucwerk. Behangklaar pleisterwerk is strak getrokken en ideaal om te behangen. Bij de sausklare variant wordt het pleisterwerk spiegelglad afgewerkt zonder krassen of oneffenheden. Na de oplevering van het stucwerk kunt u ervoor kiezen om de muren te sausen of te behangen.

Wilt een spiegelgladde muren en plafonds laten verzorgen door de specialist? Neem dan nu contact op met Afbouwteam. Wij zijn graag uw partner voor het aanbrengen van glad pleisterwerk.

Pro Bouw Amersfoort

ProBouw Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 0611448007

Amersfoort

KvK nummer:       09221724
BTW nummer:      NL268087118B01