Beton Ciré

Beton Ciré is een veelzijdig materiaal dat steeds populairder wordt als afwerking voor vloeren, muren en meubels. Het is een stijlvol en duurzaam materiaal dat gemakkelijk kan worden aangepast aan de specifieke wensen van de klant. In dit artikel zullen we het gebruik en de toepassing van Beton Ciré nader bekijken.

Wat is Beton Ciré?

Beton Ciré is een cementgebonden afwerking die in dunne lagen wordt aangebracht. Het is een mengsel van cement, fijne kwarts en hars dat een gladde, betonachtige afwerking creëert. De term 'Beton Ciré' komt uit het Frans en betekent 'gewreven beton'. Het is een relatief nieuw materiaal dat vooral de laatste jaren aan populariteit heeft gewonnen.

Waar kan Beton Ciré worden toegepast?

Beton Ciré kan worden toegepast op bijna elke ondergrond, zoals beton, hout, tegels, gipsplaat en zelfs kunststof. Het is een zeer veelzijdig materiaal dat kan worden gebruikt voor vloeren, muren, aanrechtbladen, badkamers en zelfs meubels. Beton Ciré kan zowel binnen als buiten worden gebruikt en is geschikt voor zowel residentiële als commerciële toepassingen.

Voordelen van Beton Ciré

Er zijn verschillende voordelen verbonden aan het gebruik van Beton Ciré. Ten eerste is het zeer duurzaam en slijtvast, waardoor het geschikt is voor intensief gebruik. Ten tweede is het eenvoudig schoon te maken en te onderhouden. Beton Ciré is ook bestand tegen vocht en schimmel, waardoor het ideaal is voor gebruik in vochtige ruimtes zoals badkamers. Ten derde is het een zeer veelzijdig materiaal dat kan worden aangepast aan de specifieke wensen van de klant. Beton Ciré kan in verschillende kleuren en afwerkingen worden geleverd, zodat het aan de smaak van de klant kan worden aangepast.

Toepassing van Beton Ciré

Het aanbrengen van Beton Ciré is een specialistische klus die het beste kan worden overgelaten aan een vakman. Het is belangrijk dat de ondergrond goed wordt voorbereid voordat de Beton Ciré wordt aangebracht. De ondergrond moet schoon, droog en vetvrij zijn. Als de ondergrond niet goed is voorbereid, kan de Beton Ciré loslaten of barsten.

Het aanbrengen van Beton Ciré gebeurt in verschillende lagen. Eerst wordt er een primer aangebracht om de hechting te verbeteren. Vervolgens wordt er een laag Beton Ciré aangebracht, gevolgd door een tweede laag. De laatste laag wordt gepolijst om een gladde afwerking te krijgen. Afhankelijk van de toepassing kan Beton Ciré worden afgewerkt met een coating om de duurzaamheid te verbeteren.

Pro Bouw Amersfoort

ProBouw Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 0611448007

Amersfoort

KvK nummer:       09221724
BTW nummer:      NL268087118B01